Kategorier
Træning

Tilmelding til forårssæson 2019 er nu åben

Nu er tilmelding til forårssæson 2019 i Sport og Spas åben for tilmelding her på vores hjemmeside.

Kost og motionsholdet F1 (Fit for Fight) er igen på programmet.

Se Nyhedsbrev og pjece for flere detaljer.

Med venlig hilsen,

Bestyrelsen i Sport og Spas – SOS Motionsforening.

2 kommentarer til “Tilmelding til forårssæson 2019 er nu åben”

Hej sos
Jeg vil virkelig gerne starte på fit for fight hold her i foråret og 2019
Jeg kan ikke lige se hvor jeg tilmelder mig for jeg kan ikke se holdet. Jeg håber I vender tilbage hurtigst muligt
Med venlig hilsen Sara Holst

Hej Sara,
Fit for Fight holdet løber over 12 uger. Man kan ikke tilmelde sig midt i forløbet. Du kan tilmelde dig til Fit for Fight til efterårssæsonen 2019. Der bliver åben for tilmelding her på hjemmesiden omkring 15. juli 2019. Jeg syntes du skulle prøve et af vores grundtræningshold, som man godt kan starte op på midt i sæsonen (med nedslag i prisen). Du kan evt. bestille en prøvetræning under tilmelding her på hjemmesiden.
Med venlig hilsen,
Niels

Lukket for kommentarer.